Rólunk írták


“Kis létszámú, családias hangulatú csoport, ahol Móni, a gondozó néni a szeretetteljes viselkedést mutatja és tanítja a gyerekeknek. Amikor utólag megkérdeztem a kisfiamat, mit szeretett legjobban a Süni bölcsiben, ezt válaszolta: “Azt, hogy amikor megjöttem, Móni mindig rámölelkezett.”

*****

“Sok barátom volt, nagyon szerettem őket. Szerettem Mónit és Nyunyut, mert nagyon jó játékokat találtak ki. Jó volt a sok játék és az udvar. És nagyon kedves név a Süni bölcsi.”

*****

“Igazából nálunk a gyerek választotta magának a Süni Családi Bölcsit. 15 hónapos volt, mikor először jártunk náluk. Első látásra szerelem volt neki. Kézen fogta Mónit és szó nélkül eltűnt a játékok között. Ez akkor ott engem is meggyőzött, jó helyen vagyunk. Utána is ezt éreztem, biztonságot adó, szerető közeg jellemezte a bölcsis éveket.”

*****

“Izgő-mozgó gyerkőcöknek is klassz a Süni bölcsi, mert két tágas szoba várja a kicsiket, ahol bőven elférnek és ha nem bírnak magukkal, lehet lufizni, párna csatázni.”

*****

“Kislányom 2 éves korától, közel másfél éven keresztül a Süni családi napközibe járt. Tökéletes megoldás volt számunkra, mivel lányunk heti 3 napot töltött barátságos, családias légkörben. A csoport vegyes összetételéből adódóan nagyon jól megtanult alkalmozkodni, és együtt játszani mind a kisebb, mind a nála idősebb gyerekekekkel. Mindezek mellett a bölcsi – játékos feladatok megoldásával – kiemelt figyelmet fordít az egyes készségek fejlesztésére is. Köszönjük a Süni ovinak az elmúlt másfél évet!”

*****

“Egy évet töltöttünk a Süni Családi Napköziben. Egy igazi kis családias hangulatú közösség, rengeteg játékkal, zenével, kézműveskedős lehetőségekkel. Egy olyan hely, ahol a gyermeket minden nap öleléssel fogadják és búcsúztatják. A Süni Családi Napköziben jól felkészülnek a gyerekek az óvodai életre. Szeretetteljesen, elfogadóan és lelkiismeretesen foglalkozik minden kicsivel Móni. Köszönünk mindent! Süni Családi Napközi, a szívünkbe zártunk Titeket!”

*****

“Mindkét gyermekünk nyitottságát a Süniben tapasztalt kedvesség és társaság alapozta meg. Bármilyen szülői kérdés és kivánság nyitott fülekre talált a Süniben. A kezdeti nehézségeken kedvesen és szakértelemmel segítették át mindnyájunkat a Süni Csanában.”

*****